bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Beleef je nieuwe thuis bij LIV in Nijmegen

Een uniek concept maakt wonen geweldig

Als koper van een woning van het nieuwbouwproject Stederijck ontvangen we je graag in LIV. Met je droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar kost ook veel tijd. Het is fijn als je niet afzonderlijk naar de aannemer en keuken- en badkamershowroom hoeft. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. Samen met de adviseurs in LIV zorgen we ervoor dat je nieuwe woning in Zevenaar helemaal aansluit bij je wensen en verwachtingen.

Leven, Inspireren en Verleiden, kortweg LIV. Dit is dé plek voor mensen die een nieuwbouwwoning kopen en zich willen laten adviseren over alle bouwopties in hun nieuwe woning. Ervaar een uitbouw op ware grootte en kom alles te weten over keukens, badkamers, sanitair, tegels of inrichting. Ideaal toch?

Liv Voorzijde Met Plan Nijmegen 940X560
Liv Brasserie Nijmegen
baden940x560
Liv Woonkamer In Nijmegen Groen 940X560kopie
Keuken kopen Nijmegen - nieuwbouw.jpg
Woonkameropstelling940x560
Liv Uitschuifbare Uitbouw Nijmegen 940X560
Een indruk op ware grootte

Een indruk op ware grootte

Bouwtekeningen zijn op papier soms lastig te interpreteren. Dat lossen wij op, want bij LIV beleef je een bouwtekening in het echt. Er staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met het woningaanbod van nieuwbouwproject Stederijck.

Onze modelwoningen ademen LIV uit. Hier kun je rondlopen, dromen en onbewuste woonwensen tastbaar zien worden. In de woningen zijn de bouwopties en meer- en minderwerk zichtbaar. Zo ontstaan persoonlijke keuzes. Keuzes die je gelukkig maken.

Laat je inspireren en adviseren bij LIV

Naar livwonen.nl
Advies op maat

Advies op maat

Met een droomhuis bezig zijn geeft voldoening, maar het is een intensief traject. Tijdens dit traject begeleiden wij jou stap-voor-stap. Bij LIV krijg je vakkundige begeleiding van adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld wonen, bouwopties, keuken en badkamers, inrichten en financiën.

Heb je een nieuwbouwwoning in het nieuwbouwproject Stederijck gekocht? Dan plant onze kopersbegeleider samen met jou een afspraak om alle bouwgerelateerde zaken door te spreken. Je doorloopt het alle stappen van het aankoopproces en gaat in gesprek met adviseurs op het gebied van sanitair, koken en materialen. Op deze manier krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden en financiële ruimte voor zaken als meerwerk en inrichting.