bus auto fiets
Menu

Locatie Stederijck II

Waar ligt Stederijck II in Zevenaar en wat is er in de buurt te doen?

Over Stederijck II Zevenaar

Groot Holthuizen is een nieuwe wijk aan de oostkant van de stad Zevenaar. De Wijk verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar. De groene omgeving en het historische landschap zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp van de nieuwbouwwijk. Het nieuwbouwplan bestaat uit nieuwbouwwoningen in diverse typologieën en diverse prijsklassen. Allen met een bijzonder fraaie architectuur. 

 

 

 • Omgeving

  Zevenaar is het bruisende hart van de Liemers, een prachtige streek in Gelderland, ten oosten van Arnhem. Zevenaar is omgeven door de rivieren Rijn, IJssel en Oude IJssel, de heuvels van de Veluwe en het Montferland. Fraaie natuurgebieden met afwisselend rivier- en weidelandschap, bossen en heuvels. In de omgeving liggen verschillende fietsroutes voor een heerlijke tocht. 

   

 • In de buurt

  Het winkelaanbod in het centrum van Zevenaar is ruim en divers, van ambachtelijke winkeltjes tot landelijke winkelketens. Ook kent het centrum gezellige eetcafés, hippe grandcafés en bijzondere restaurants. In de wijk Groot Holthuizen bevinden zich twee basisscholen en een VMBO School. Zevenaar heeft een treinstation en via de A12 kan je snel alle kanten op. 

   

   

 • Buren

  De buurtbewoners ontmoeten elkaar vanzelf in deze buurt. Dichtbij huis naar school gaan heeft vaak de voorkeur van ouders en kinderen. Het is handig, veilig en vertrouwd. Deze omgeving biedt een ruim aanbod aan dagelijkse voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Zevenaar is de ideale woonomgeving voor het hele gezin.

   

   

Afstand tot belangrijke punten

Hieronder staan de afstand per fiets, openbaar vervoer en of auto beschreven.

Naar
Basisschool 1 2
Station 13 7 19
Kindcentum 4 4
Arnhem 24 56
Bioscoop 10 10 20

Hotspots in de buurt van Zevenaar

Arnhem Centrum
1

Arnhem Centrum

Arnhem is de hoofdstad van de provincie van Gelderland, dat is niet voor niets! In deze gezellige stad kun je heerlijk shoppen en genieten van de historische binnenstad, maar kun je ook een bezoekje brengen aan de dierentuin of aan één van de vele musea. Lekker op het terras een drankje doen, of juist 's avonds in de kroeg, alles is mogelijk in Arnhem. Een compleet dagje uit voor jong en oud!

Activiteiten in Arnhem
Pretpark Het Land van Jan Klaassen
2

Pretpark Het Land van Jan Klaassen

Vlakbij Arnhem ligt het indoor & outdoor pretpark Het Land van Jan Klaassen. Een leuk park voor een dagje weg, kinderfeestje of familiedag met jonge kinderen. Het park heeft een buitenspeelpark, een indoorspeeltuin, waterspeeltuin en niet te vergeten: het grootste poppentheater van Nederland!

Bekijk het park
Natuur- en recreatiegebied de Nevelhorst
3

Natuur- en recreatiegebied de Nevelhorst

De Nevelhorst is een prachtig natuur- en recreatiegebied. Je kan hier niet alleen heerlijk wandelen, maar ook barbecueën, fietsen, vissen en nog veel meer outdoor activiteiten verrichten. Het gebied is gratis toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Meer informatie