bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Binnenkort start de voorinschrijving plan Stederijck

13 maart 2018

Wij zijn bijna zover! We zijn nu nog bezig met de uitwerking van het plan Stederijck, maar in de komende periode komt alle informatie zoals de kenmerken van de woningen, de plattegronden en de kavelkaart op de website.

Vanaf 22 maart zal er via de website een voorinschrijving plaats gaan vinden. 

Wat houdt een voorinschrijving in?

De voorinschrijving start op 22 maart en loopt tot en met 2 april 2018. Via de voorinschrijving kun jij jouw voorkeur voor een bouwnummer aangeven op basis van indicatieve prijzen. Bij het inschrijven kun je aangeven welk bouwnummer je hoogste voorkeur heeft, gevolgd door je 2e keuze en zo verder.

Op basis van de voorinschrijving ontvang je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Vaak worden er al direct woningen toegewezen op basis van de voorinschrijving. 

Als een woning aan jou wordt toegewezen, ontvang je in een persoonlijk gesprek met de makelaar alle overige (technische) informatie over de woning en hoe het verdere (koop)proces gaat lopen. Pas dan beslis je definitief over de aankoop.

Kortom, schrijf je nu nog in, dan ontvang je de uitnodiging voor de online voorinschrijving automatisch in je mailbox. Je kunt ook altijd de projectwebsite en de facebook-pagina in de gaten houden.