bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Op deze woningen kun jij je nog inschrijven

10 december 2019

Het gaat goed met de verkoop: een groot deel van de woningen staat al onder optie of is zelfs al verkocht. Er zijn nog slechts enkele hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Wellicht iets voor jou? Hieronder lees je waar jij je onder meer op kunt verheugen bij deze woningen.

De hoekwoningen

Deze fraaie woningen hebben mooie detaillering in de gevels en de verschillende kleuren baksteen zorgen voor een bijzondere, hedendaagse uitstraling. Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en op royale zolder kun je nog eens 2 slaapkamers realiseren. Qua indeling kun je kiezen voor een tweekapper-indeling of de variant met zadeldak (voor een extra ruime zolder). Ook heb je de keuze voor een garage. Met verschillende opties is de woning verder helemaal naar jouw smaak te maken. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter, een dakkapel of een inloopkast in je slaapkamer!

Bekijk de beschikbare woningen

De twee-onder-een-kapwoningen

Ook dit woningtype heeft fraaie geveldetails en een bijzondere uitstraling door de verschillende baksteenkleuren. Door de extra kavel- en woonoppervlakte is dit het ideale woningtype voor iedereen die een royale woning met ruimte in overvloed wil. Net als bij de hoekwoningen kun je deze woning helemaal naar smaak inrichten met verschillende opties. Verder profiteer je bij deze woningen van een ruime parkeerplaats op eigen terrein.

Bekijk de beschikbare woningen