bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voordelen van nieuwbouw

6 februari 2020

Een groot deel van de woningen van Stederijck II is inmiddels verkocht en het overige deel staat onder optie. Bij de woningen onder optie kun jij je nog wel inschrijven voor de reservelijst.

Als de optie op een woning vervalt, dan gaat deze naar de eerstvolgende op de lijst. Dus wil jij graag wonen in Stederijck II? Loop je kans dan niet mis, ga naar de woningaanbodpagina en schrijf je in voor de reservelijst!

Voordelen van nieuwbouw

Wist jij trouwens dat de prijs van de tussen- en hoekwoningen van Stederijck II onder de kostengrens zit voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Goed nieuws, want met een NHG ben je verzekerd van een verantwoorde en betaalbare hypotheek.

Overigens, ook met de twee-onder-een-kapwoningen van Stederijck II - die qua prijs boven de NHG-kostengrens zitten - ben je met de huidige rentestanden goed af. Bij bijvoorbeeld 10 jaar vastzetten ligt de hypotheekrente gemiddeld tussen 1 en 1,50%. Benieuwd naar de financiële en overige voordelen van een nieuwbouwwoning? Bekijk ze via de button hieronder.

Voordelen van nieuwbouw