bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject Stederijck II

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor de woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat je woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

 

Over het project

Groot Holthuizen is een nieuwe wijk aan de oostkant van de stad Zevenaar. Deze wijk verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar. De groene omgeving en het historische landschap zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp van de nieuwbouwwijk. 

Het eerste nieuwbouwplan bestond uit 28 nieuwbouwwoningen, waarvan 24 rij- en hoekwoningen. De overige 4 woningen waren vrijstaande woningen, waarvan 2 direct aan het water liggen. Alle woningen hebben een bijzonder fraaie architectuur. De woningen uit het eerste plan zijn inmiddels allemaal verkocht en opgeleverd. Tijd voor het volgende plan! 

Het tweede nieuwbouwplan, ook wel Stederijck II genoemd, gaat donderdag 24 oktober 2019 in verkoop en bestaat uit 24 woningen, waarvan 6 tweekappers en 18 rijwoningen.  De eerste impressies en woninginformatie van deze mooie woningen staan online! Komende tijd komt er steeds meer nieuwe woninginformatie online, dus houd de website in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Mis geen belangrijke informatie en

Schrijf je in!
Stederijck II

Stederijck II

Wil jij wonen in de Stede? Dan is dit je laatste kans, Stederijk II is één van de laatste nieuwbouwfasen van deze unieke buurt. 

Stederijck II gaat 24 oktober om 12:00 uur in verkoop. Er worden 24 woningen gerealiseerd, waarvan 6 twee-onder-een-kap- en 18 rijwoningen. De eerste impressies staan nu online op de pagina van Stederijck II. Komende weken wordt de website aangevuld met nieuwe woninginformatie. 

Lees meer over Stederijck II

Impressies van Stederijck I

De nieuwbouwwoningen van Stederijck II zullen aansluiten op de uitstraling van de eerste fase. Onderstaande afbeeldingen geven een indruk van de eerste fase, maar je kan ze natuurlijk het beste in het echt bekijken, de woningen zijn al opgeleverd. 

Mis geen belangrijke informatie en

Schrijf je in

Update

Donderdag 24 oktober start de verkoop!

Donderdag 24 oktober start de verkoop!

Vanaf 12:00 uur kun jij je inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s).

Bekijk het woningaanbod