bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject Stederijck II

Dit veelzijdige nieuwbouwproject kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor de woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat je woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

 

Over het project

Groot Holthuizen is een nieuwe wijk aan de oostkant van de stad Zevenaar. Deze wijk verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar. De groene omgeving en het historische landschap zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp van de nieuwbouwwijk. 

Het eerste nieuwbouwplan bestond uit 28 nieuwbouwwoningen, waarvan 24 rij- en hoekwoningen. De overige 4 woningen waren vrijstaande woningen, waarvan 2 direct aan het water liggen. Alle woningen hebben een bijzonder fraaie architectuur. De woningen uit het eerste plan zijn inmiddels allemaal verkocht en opgeleverd. Tijd voor het volgende plan! 

Het tweede nieuwbouwplan, ook wel Stederijck II genoemd, is donderdag 24 oktober 2019 in verkoop gegaan en bestaat uit 24 woningen, waarvan 6 tweekappers en 18 rijwoningen.  De verkoop is al afgelopen, maar je kunt je altijd aanmelden om op de reservelijst te komen. Dit doe je via jouw persoonlijke accountomgeving.  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Wil jij wonen in Stederijck II?

Schrijf je in voor de reservelijst!
Stederijck II

Stederijck II

Wil jij wonen in de Stede? Dan is dit je laatste kans, Stederijck II is één van de laatste nieuwbouwfasen van deze unieke buurt. 

De verkoop van Stederijck II is al afgelopen. Er zijn nog wel een aantal woningen beschikbaar en je kunt je altijd inschrijven om op de reservelijst te komen! Ben jij op zoek naar een tussen-, hoek- of twee-onder-een-kapwoning? 

Bekijk het woningaanbod!

Impressies van Stederijck I

De nieuwbouwwoningen van Stederijck II zullen aansluiten op de uitstraling van de eerste fase. Onderstaande afbeeldingen geven een indruk van de eerste fase, maar je kan ze natuurlijk het beste in het echt bekijken, de woningen zijn al opgeleverd. 

Mis geen belangrijke informatie en

Schrijf je in