bus auto fiets
Menu

Stederijck II in Groot Holthuizen

De laatste nieuwbouwwoningen die in de Stede gebouwd gaan worden!

Nieuwbouw Stederijck II

Door de nieuwbouwwoningen van Stederijck II worden de spreekwoordelijke puntjes op i gezet voor de Stede. De Stede heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een mooie groene omgeving met op korte afstand alle stadse gemakken van Zevenaar. De woningen van Stederijck II zijn de laatste nieuwbouwoningen die hier gebouwd gaan worden. 

De woningen krijgen dezelfde uitstraling als de woningen van Stederijck I. De definitieve uitstraling kunnen wij nog niet met zekerheid delen, maar we willen je wel graag alvast een idee geven. Onderaan deze pagina zijn de schetsen te zien! Dit zijn nog niet de definitieve beelden wat wil zeggen dat er nog de nodige veranderingen kunnen plaatsvinden. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Schrijf je in!

In aanmerking komen voor een woning

Het is nu nog niet mogelijk om je al in te schrijven voor een woning. Maar je kan je wel al aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. Je ontvangt dan altijd als eerst de laatste ontwikkelingen en impressies.  

De verwachting is dat de verkoop van de woningen eind oktober 2019 zal starten. Wil je weten wat er tot die tijd achter de schermen gebeurt? Lees dan de stappen in het ontwikkelproces. Hiernaast kan je de verwachte planning van dit project bekijken. Mocht er eerder informatie beschikbaar zijn zullen we die natuurlijk direct met je delen. 

Verwachte planning

  • September: Definitieve beelden online

    September: Definitieve beelden online

  • Oktober: Start verkoop

    Oktober: Start verkoop

  • Februari 2020: Start bouw

    Februari 2020: Start bouw

De woningen

Twee-onder-een-kapwoningen

Bij alle twee-onder-een-kapwoningen kan parkeren op eigen terrein en is er de extra optie tot een garage. Sommige van de twee-onder-een-kapwoningen hebben een speciale uitstraling door het gebruik van unieke raamdecoratie.

Oppervlakte 129 – 135 m2
Aantal 6

Hoekwoningen

Er komen verschillende soorten hoekwoningen. Sommige hoekwoningen zullen opvallen door de unieke raamdecoraties. Daarnaast zal bij een aantal hoekwoningen parkeren op het eigen terrein mogelijk zijn.

Oppervlakte 129 – 135 m2
Aantal 20

Tussenwoningen

Mooie tussenwoningen waarbij ook bij dit type een verschil zal komen tussen de tussenwoningen met de reguliere ramen en de tussenwoningen met de unieke uitstraling door de speciale raamdecoratie.

Oppervlakte 121 - 128 m2
Aantal 10

Mis niks van dit project

Schrijf je in
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte